Who?!

Jack Of All Trades, Master Of None. De Homo Universalis, de Renaissance Man ofwel de generalist. De alleskunner die geen expert wil zijn. Nu een nostalgisch concept, in vroegere tijden een verheven doel. Wereldreizigend, altijd denkend, creatief, nieuwsgierig, breed ontwikkeld maar ook diep geworteld in het fysieke, lichamelijke en zelfs het spirituele. Nieuws- en leergierigheid staan vooraan, altijd een leerling hongerend naar meer, maar nooit een meester.

Deze site: een hernieuwd oplaaiend vuur. De behoefte om weer te schrijven, praten en delen over allerlei onderwerpen die passen bij een JOATMON. Deels catharsis, deels zoektocht, deels zendingsdrang. Vroeger als mede-oprichter en schrijver van één van de grootste en bekendste “conspiracy”-blogs van Nederland, Zapruder Inc. Nu als een mens dat zich nog steeds – en steeds meer – verwondert om de wereld om zich heen. Geen affiliaties, geen politieke stokpaardjes, geen steekpenningen, niemands vazal. Wel degelijk vooroordelen (zoals eenieder), maar altijd bereid om die bij te stellen.

Deze site is een zoektocht naar voortdurende verwondering en de kans om te blijven ontdekken en leren. Prikkelend, twijfelend, verwonderend, soms provocatief. Status quo is dodelijk. En zoals Bill Hicks ooit zei: “it’s just a ride“.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.