Wie?

Aziz Lamrani

Gedurende mijn leven heb ik altijd gezocht naar mogelijkheden om mezelf te verbeteren; op geestelijk en lichamelijk gebied. Het doel was om alles holistisch samen te laten komen. Het paste goed bij mijn generalistische inslag om van veel dingen iets te willen weten zonder de drang te hebben expert te worden. Want expertise verkrijgen is een nobel streven, maar kan je ook in zijn greep houden zodat andere deuren gesloten blijven. In de huidige maatschappij zien we dat steeds meer gebeuren.

Ik wilde altijd weten hoe dingen werkten, voor en achter de schermen. Ik heb er veel over gelezen, verteld én geschreven voor verschillende websites en magazines. Nadat ik een groot deel van mijn leven gewijd had aan het verkrijgen van allerlei soorten kennis van de materiële wereld, begon zich ook een ander gebied van kennis – gnosis – zich aan mij te openbaren; namelijk kennis van de immateriële wereld. Het bleek het ontbrekende stukje van de puzzel te zijn die ik al mijn leven lang aan het leggen was. Niet zozeer uit zingeving, maar omdat het een logisch gevolg was van mijn zoektocht naar kennis en het willen begrijpen van de wereld. Vanaf het moment dat ik dit toegelaten heb is er een nieuwe wereld voor me open gegaan. Nu staat mijn ontdekkingsreis in het teken van het samenbrengen van de kennis van de materiële en immateriële wereld op een holistische en begrijpelijke manier. En niet alleen om te begrijpen, maar ook om toe te passen. En die passie wil ik graag delen met anderen – met jou – om te laten ontdekken dat er meer is in dit leven dan alleen de materiële werkelijkheid die we met elkaar delen.

Mijn persoonlijke missie is een zoektocht naar voortdurende verwondering en de kans om te blijven ontdekken en leren. Prikkelend, twijfelend, verwonderend, soms provocatief. Status quo is achteruitgang. En zoals de Amerikaanse comedian Bill Hicks ooit zei: “it’s just a ride“.

Reacties zijn gesloten.